Acid?

Ibland har vi några minuter över i vårt stressiga jobb, vad man gör under den tiden är upp till var och en, Hille har däremot valt att göra någon nytta under den tiden så hon har helt enkelt suttit och fantisera ihop ett bubbelplastland! Hon fick idén då vi fått nya stolar till jobbet som var inlindade i bubbelplast.
Här har ni ett litet smakprov på vad Hille har kokat ihop under dagen.


Landet Bubbeltoria – Riket gjort av bubbelplast

Kung och ensam härskare av Bubbeltoria är Hille Poofdip
Malcolmsdotter Auf Bubbeltoria. Hille var en snäll och rättvis härskare, men de som inte följde bubbellagarna straffades hårt! Till drottning har Hille valt Jenny Bubbelgumman Karlsson som ska vaka över Bubbeltoria vid min sida.

 Invånare i Bubbeltoria:

 Hanna Plastenstein auf Bubbeltoria – härskarens Högra hand och Bästa vän är Hanna von som sköter mina utlandsaffärer med omvärlden som inte omfamnar och respekterar bubbelplast som man bör göra.

 Sara"Sharkey"of Many Bubbels. – Härskarens sexslav och joker. Sharkey är en attraktiv kvinna i sina bästa år, men tror sig vara det vackraste i hela Bubbeltoria. Vilket är absurt. Sharkeys favorit färg är himmelsblå och är gift med med Jensolum Wuddlyfumble av Popahusen, en lokal handelsman som också arbetar som hemlig spion åt kungahuset.

 Bubbliam the Doomsman of the Bubbels - Bittra gubben vid bubbelbron som misstänsks vara en spion från Rumänien. Bubbliam föredrar hundar före katter, trots detta har han bara en tam pungråtta och är hans favoritlåt är Pop Goes The World med Men wittout hats.

Hedra "Proudneck" Auf Bubbelringerhouse - Drottning Bubbelgummas älskarinna och personlig underhållerska av drottning. Proudneck saknar stortår på båda fötterna och uppskattar när man bjuder henne på margaritas. 

Eveleus Bolo of The Bubbelbee - Mystisk sjöjungfru i sjön Bubbeln, Eveleus är hälften fisk och hälften kvinna. Var av underdelen är mänsklig och överdelen fisk till skillnad från andra sjöjungfrun i världen. Därför har hon blivit utstött från havet och fick fly till Bubbeltoria. Eveleus är vegan och gillar spenat.

Krille Gooblebone Bubbelboy - Självutnämnd riddare vid det bubblande bordet och försvarare av Bubbeltoria. Bubbelboy är en modig man så inte lämnar sin bädd utan bubbelskölden och sin trogna kompanjon wombaten Cheesegooble.

Maria Babba von Bubbelbutt – Den elaka häxan som sammarbetar med Joacihuin Jabokey The hand of Doom. Maria Babba von Bubbelbutt har länge ägnat sig åt svartkonst och den dagen då härskaren Hille Malcolmsdotter Auf Bubbeltoria bestämde sig för att avsluta denna hedniska relation som än är ett mysterium för omvärlden, blv Maria Babba von Bubbelbutt galen och flyttade in i stenen i den bubblande skogen bakom Bubbelfortet.

Joacihuin Jabokey The hand of Doom – Bubbeltorias kändaste fiende och den ondskefullaste varelsen som vandrat denna jord. D-hand som han kallas kort var enligt legenden en helt vanlig man som fick en zigernarförbannelse över sig när han kissat i deras bubbeltält.

Historierna är många och äventyren får sig aldrig ett slut i Bubbeltoria, men för nu ligger det ett lugn över riket som bara kan betyda att en katastrof närmar sig. CLIFFHÄNGER!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0