Hej och hå!

Hille har just tränat lite, och nu ska hon in i duschen så de är min tur att slita lite.
Det är beyonce på tv, I'm lucky! KÖR BARA KÖR!!!





Ikväll är det Tequilafredag, en efterlängtad högtid.



Peace

Hille lever...

Jag vet jag vet, ja har uppdaterat dåligt sista tiden, men inte mycket har hänt. Träningen ska tas tag i igen från och med ikväll eller kanske imorn.

Tequilafredag är på fredag så Hille är glad. Då får hon sin jävla tequila.

Fått lite sorgliga besked. Vår kära Sara ska börja jobba i stockholm, det var heartbreaking, men inte nog med det. Jan och Douglas ska sluta oxå. Hjärtat går i tusen bitar JA!

I måndags drack vi vin och spela TP, ikväll dricker vi vin och körde en omgång TP (jag vann!!) Skillnaden är bara att ikväll tog vi bara 2 glas var. Duktigt! Då vet man att man INTE har alkoproblems.

Hille ligger just nu i soffan och sappar på tvn, de vanliga helt enkelt.. Tror aldrig ja sett ett helt tv program med Hille, hon byter efter 2 minuter typ, sen växlar hon fram och tillbaka mellan 10 olika kanaler typ. Jobbigt att inte veta vad man vill kolla på.

HANNA MÖCKLIN, lite nya saker att göra i USA: Om vi åker tillbaka till NY genom Ohio så ska vi leta upp Mia Carruthers och säga att hon är bäst sen bara dra, samt att vi ska starta ett kongatåg, muchos viktigt!

Denna dag har handlat om bakterier och smittor mest, det vart jobbigt för ju mer man snackar om sådant desto mer rädd blir man, slutade med att vi rengjorde våra skrivbord på jobbet med handsprit, samt våra stolar, våra pennor, tagentbordet, datamusen ja ALLT! tror vi börjat missbrukat handsprit så mycket att vår kropp alltid har en prommille som inte är laglig att köra bil med, tackar gud att ja inte har körkort!

Nej nu blir de chill nån timme sen sova. Ska upp tidigt imorn och träna lite innan jobbet!

PEACE

Städat bort spya

Vårt hem börjar arta sig, man känner inte längre doften av spya när man kommer innanför dörren. Känns ju skönt.

Vi börjar bli friska, vi har inte kräkts på några dagar men magonten består. Känns ovant att äta, och ska man ändå äta och riskera att kräkas upp allt så vill man ju äta nå gott som gör det hela värt det. Oja vi har tänkt efter. Big Tasty ikväll? Ja tack!

Ikväll kanske man vågar sig in på ICA oxå?

Blir en lugn helg, finns ingen ork att festa, blir bara soffan och film. Känns topnotch!

Jag brukar reta Hille och säga att det är löjligt att svimma och att det var onödigt gjort av henne, hon ska veta när hon gjort fel!




Back on track!

Vart en händelserik vecka fylld med kräksjuka, hjärnskakning och ännu en kräksjuka. Men nu är vi på bättringsväg. Hille har ju lite hjärnskakning fortfarande men vi lever.

Det som hände i måndagskväll var då att jag kom hem från jobbet till Hille som gått hem tidigare pga att hon kände sig lite småsjuk. Kommer hem och Hille ligger framför tvn (som vanligt). Jag börjar diska, Hille börjar spy. Simon går och handlar, Hille fortsätter spy. Tillsist ber jag Hille gå och lägga sig på sitt rum. Hon vägrar, skriker lite som en 3:åring sen stampar hon iväg. J
ag slår mig ner i soffan, Hille ringer mig och säger att hon har tråkigt. Sen börjar hon smsa mig... Jag börjar bli lite tyken och försöker ordna så hon kan se film... Det misslyckades.
Sen blir hon lugn, men hon spyr desto mer. Jag och Simon käkar middag framför tvn när vi hör en smäll från badrummet. Jag får som vanligt panik när något händer och de visar sig att Hille har svimmat.
Jag ringer hennes mamma och säger att Hille är jättedålig. Hille ropar efter plåster då hon "tror" att hon gjort illa sig. Simon går och kollar och yes, där ligger Hille med ett jack i pannan höhö.
Sen kom Hilles mamma, vi försöker förklara för Hille att hon måste åka till akuten och sy, hon käftar emot ett bra tag men eftersom hon var halft medvetslös så va hon ganska lätt ändå haha.
Typ det som hände, jag var livrädd hela tiden.

Bild på Hille's Harry Potter ärr kommer upp inom kort. Just nu har hon massa tejp och förband för så de är inte så spännande.

Idag har vi städat lite med jämna mellanrum, man måste ta det lite easy eftersom man är lite ostabil ännu. Blir inge jobb denna vecka tror jag eftersom vi måste isolera oss i 2-3 dagar för att inte smitta andra. Joy!

Men som sagt, Hille är snart på banan igen, mer awesome än någonsin!



Peace!

This is Hell!

Har fått önskningar om foto på Hilles fina sår i pannan, så ikväll om ja orkar ska ja försöka kirra det.
Tror hon är mer lik harry potter nu än dakota fanning faktis.

Orkar inte skriva nåt hejdundrans långt inlägg för Hille har nämligen delat med sig av sin kräksjuka till mig. underbart. Men de är la så det är, man ska dela på allt, Ge och Ta, jag gav Hille ett fint armband och hon ger mig vinterkräksjukan...

Nej nu ska jag lägga mig i fosterställning och gråta lite.

Ha de gött!

Kräksjuka

Hille är kräksjuk, tokigt.. tycker synd om henne. Kom la hem från jobbet för 1 timme sen och hon har kräkts typ 10 gånger. Vart ner och handlat cola till henne som jag skakat som om det inte fanns någon morgondag, payback is a bitch. Tvingar henne att ligga instängd på rummet oxå, men inte slipper man henne för de utan då ringer hon istället. Hennes (eller egentligen min) dator är sönder så kan inte slå på en film till henne heller, en bok vill hon inte ha, hon vill att ja ska berätta en saga men jag är inte gärna i samma rum som henne just nu om ja inte måste.

Jag är paranoid, börjar känna mej illamående haha. Om hon smittar mej så skjuter jag henne fan. KAN inte va sjuk nu när de är topnotch på jobbet.

Nej, nu ska jag försöka klura ut något skoj åt Hille, vart kan hon ha lagt sin portabla dvd nånstans måntro?

Så ni som läser detta, UNDERHÅLL HILLE ÅT MEJ, skicka ett gulligt sms eller NÅT bara, låt mej laga mat å slippa bli sjuk haha!

Alla hjärtans dag.

Jenny + Hille + Massa onyttigtheter + Bra film = Topnotch!


FANTASTISKT!

Idag kan det hända att ordet "Fantastiskt" missbrukades, Men jag kan inte sluta... Jag säger det hela tiden, både när jag är positiv och negativ. Tillsammans har nog Jag, Hille och Martin sagt det uuuuungefär 10 miljoner gånger. Det är ju helt fantastiskt!

Storbråk

Idag bråkade Hille med mig... jag minns inte varför.
Hon vart så arg så hon kastade en liten godisask på mig, jag åt upp hennes sista godis för jag antog att hon gav det till mig som en gåva, men icke.. då vart hon rasande och kastade en tom colaflaska på mig. nu sitter hon i vardagsrummet å är lite purken redo att tröstäta. Pizzan står i ugnen. bäst att hålla sig undan ett tag haha.

Imorn ska vi åka till ett hemligt ställe säger Simon, vi ska tydligen ta tåg till sundbyberg, ta bussen till nå hallonbergen eller nå sånt sedan ta tuben vidare till kista. Känns som vi ska bli mördade men jag litar på mitt jobb som säger att vi bara ska på utbildning.

Vi är lite krassliga denna vecka.. Feber osv, mitt huvud sprängs men det stör mig inte så mycket faktis, känns som jag är mer upprörd över annat. Jag är psykiskt ostabil och bör låsas in snarast haha.

Nej nu ska jag skriva en sång till Hille så hon blir glad, struntar i att fixa ackord till, bara spela från hjärtat för jag är en sån himla god vän.

Vi kan allt!

3 Liter vin på mindre än 2 timmar är easy, varför gör man de? - tjaa kan väl säga att när någon ger oss ett mål så är det vårt jobb att klara av det. kl 20.00 igår började vi, vi svepte sista glaset kl 21.58, så på pricken alltså. Starkt jobbat må jag säga.
Har duschat av mig vinstanken och ska snart traska till jobbet. Och jag vill aldrig mer bli väckt av kurdo, ja menar vem är glad 20 i 7 på morgonen?!

Jag är inte ett dugg bakis, och nej jag är inte fortfarande full, ja somnade ganska direkt när uppdraget var avklarat. Simon är besviken för han trodde vi skulle må skit.

Nej, ut till bussen nu, den väntar då inte om ja är sen!

Karma

Idag sitter jag och undrar om jag och Hille har gjort världen något illa, eller om vi gjort någon illa överhuvudtaget?!

Verkar inte som de blir nå Norrköping imorn då vi inte får tag på en bil. Har hört med min kusse men icke, den va redan utlånad till hilles bror.... Nu hör vi med min andra kusse så får se.. Håll tummarna gott folk!

Och om ni har en bil till utlåns, hör av er! Hille kör såklart och JA JA TÄNKER DRA UPP DETTA!!!! Hille är faktis den enda i hennes familj som aldrig har krockat.. topnotchigt!

Nej jalla fixa bil så vi kan fira Feskens födelsedag!






Nu ska vi städa, Kurdo kommer snart! Skål!


Den stora frågan är?

What's up with Hille?
Kräksjukan? Graviditet (igen)?!
Hon mår inte så bra idag nämligen.

Imorn är vi lediga, då ska vi städa eftersom vi får en ny gäst till Hotell Batcave imorn kväll.
Sara Samir är the special guest, håller tummarna att hon är full när hon kommer så ja har något att skratta åt.
Jag och Sara är kära, hon vet bara inte om det ännu, eller hon vet men hon har svårt att acceptera det bara, ja har ju inte alltid vart så trogen mot henne tydligen.. i don't get it!
Vi ska sjunga sånger för henne så hon vaknar på fredag morgon så hon inte missar jobbet, Inte undra på att alla älskar oss? Vi har till o med gjort EGNA sånger... eller iaf ändrat vissa ord i texter...

På fredag ska vi till Norrköping och hälsa på Fesken och parta sönder yepyep. Ser mkt fram emot de!! På bilfärden dit ska vi äta big tasty FÖR ATT VI KAN EFTERSOM DEN ÄR TILLBAKA!!!!

Idag var vår käraste Hanna på besök, hon fick ett glas vin, de va snällt av oss.

Nu äre fan läggdags, trots ledighet imorn så orkar ja inte va uppe längre...
Men de kommer nog bättre uppdateringar snart...



Ps. Jag är beroende av poker... Hille är beroende av Worms.


Puss å Peace


Nyckelpiga

Inatt slog Hille till mig i sömnen, jag började asgarva och hennes svar va "måste fånga den stora nyckelpigan....."
Jag dog, återuppstod sen gick jag ut i vardagsrummet och kollade på Grammy Awards.

Skyller lite på Hille att jag inte fick nån sömn den natten. Men hon var ju faktist tvungen att rädda diamanten!

RSS 2.0