En lång dag.

Idag har Hille inte gjort mycket på arbetet. Mest bara suttit på utbildning och haft smssex med Hedra... jag försökte oxå men jag vågar inte riktigt vara lika vulgär som Hille... Hille är vädligt vulgär ibland.

Sitter just nu och lyssnar på ljudet av att Hille lagar mat, jag gillar de. Det känns som att hon tar hand om mig väl, hon göder mig och ser till att jag lever så som jag förtjänar. Hon lagar verkligen maten med kärlek.. de hörs klart och tydligt!

Ikväll ska jag kolla på medans Hille tränar... och duschar! Kanske kommer upp en bild eller så, PÅ TRÄNINGEN alltså... jävla pervon!
Ni får inge runkmaterial här inte!

Nej, nu kom Simon hem, det innebär TACODAX!



Puss & Peace

RÖSTA

I fredags drack Hille inte ens en halv flaska tequila och vart ändå dyngrak. Mina kära vänner, Vi har upptäckt att bantningspiller och alkohol har bra effekt tillsammans, KARATEFYLLA!



NU måste jag faktist be er läsare om något viktigt, det tar er inte lång tid. Och gör de för att bevisa er kärlek till Hille... fast det inte riktigt har med Hille att höra. Men gå in på http://www.metroonstage.com/artist/maria-albayrak och rösta 5 stjärnor på kvinnan!
Be alla ni känner att gå in och rösta, och om hon vinner så LOVAR jag att ni ska få veta nå riktigt näääästy information om Hille.


En bild säger mer än 1000 ord...

... Därför får ni bara en bild just nu..


abcdefghijklmnopqrstuvwxyzåäö

Idag har vi storhandlat. Måste säga att Hilles trosor som inhandlades på Willys i Hälla sitter fantastiskt fint på hennes söta lilla rumpa. FANTASTISKT SA JA!

Imorn är det tequilafredag, ska bli riktigt kul. Ska bara gömma hälften av Hilles tequila. Finns ju inget stopp i den människan. Hille det bottenlösa hålet.
Kommer ha mycket att skriva efter imorn. Hille säger ju så roliga saker när hon är på pickalurven!

Familjefest!

Igår hade vi dating in the dark träff med Hanna. Myspys
Sen under desperate housewives hände något som Hille störde sig på.
Ni vet i TV/Film när någon frågar en person om denne älskar en, då kan inte personen som ska säga dessa ord ljuga. Hille vart frustrerad och sade såhär "Aså hur svårt är det att ljuga.. Kolla här; Jenny, Jag älskar dej!" Jag vart jätteglad av orden samtidigt som jag gick sönder inombords eftersom hon påpekade att hon minsann kunde säga något sådant utan mening och sade det till mig. Tack Hille!

Sen Idag på jobbet hände något hyffsat skoj!
Hedra satt och snackade om sin mamma och pappa, jag minns inte riktigt vad som förde oss in på just detta ämne, men sen så sa hon att hennes föräldrar var kusiner, Hille ifrågasatte detta lite med "Vänta här nu, dina föräldrar är kusiner aså..?" Hedra bekräftade detta, sedan vart det en lång tystnad innan Hille brast ut i skratt och bad om ursäkt för hon inte klarade av detta. Kul var det.
Hille är medveten om att detta är lagligt, men som svensk anser hon detta som mycket ovanligt. Hon hänger inte riktigt med i de syrianska svängarna hahaha.

Ikväll har vi extraknäckt. De ni! Tjäna lite extrapengar skadar aldrig. Nu ska vi äta pizza.
Hille ska äta en Vesuvio för det tycker hon är smaskigt. ja tycker hon är äcklig bara.

Ps. Hille har ett mycket allvarligt beroende av Billy's Pan Pizzor. JAG SKOJAR INTE! Finns de nån hjälp att söka eller? Ja börjar bli rädd.

lite blandade citat av Hille

Hille: Jag har ett konstigt märke på armen, det är en perfekt cirkel sen har det flagnat i mitten. Känn.. Ge mig din hand...
Jag: NEJ JAG VILL INTE!!!!
Hille: Men SHIT! Jag VILL inte ens ta på dig. STICK HEM DIN JÄVLA BALT!!!!



Lite random dårå!

"Frågan är om jag ska duscha eller göra matlåda"

"Vem vann OS egentligen?!"

"Henne skulle jag lätt kunna slå ner på fyllan"

"Bara så du vet så blöder jag som en stucken gris där nere!"





more to come... ja fick kortslutning i hjärnan. ERROR!

Det är dom små sakerna som gör det!

Fick just ett sms av Hille.
"Du är köttig - Hazelius"

Observera att hon ligger i fotänden av sängen.. vid mina väldoftande fötter.

The syfte with the blogg.

Inte mycket har hänt idag. Förstår inte hur vi lyckas få tiden att gå.
Hille såg ut som en tant vid ett tillfälle när hon sa "Jaja". Det sa Hedra iaf.. jag missade det.
Jag vet inte om det är Hille som lugnat ner sig eller om jag missar allt kul, men inte mycket tokigheter händer nuförtiden. Så ursäkta om jag inte bloggar ofta.

Har börjat ha ett litet block i närheten hela tiden, så jag kan anteckna allt dumt Hille gör eller säger. Idag smetade jag handsprit i hennes ansikte, det sved i hennes ögon så hon hämnades, bara det att jag hade skiten på händerna och börja gnugga mig själv i ögonen. Det var dumt, det gjorde ont och jag kunde inte se särskillt mycket på en stund. Jag smetade mer i Hilles panna, det rann ner i ögat och nu lär jag sova med ett öga öppet inatt. För Hille är en sådan person som inte bara ger igen med samma sak, Hon vill göra det 100 gånger värre. Jag är fullt medveten om detta och jag visste innerst inne vad jag gav mig in på. Men jag vill att mamma ska veta att jag älskar henne. För Hille kommer mörda mig inatt....

Idag är det myskväll som gäller, Hille har sagt hela veckan att vi ska se pay it forward och gråta, Eller hon gråter och jag råkar alltid få något i ögat, men vi har av någon anledning inte hunnit med att se den igen ännu.

Hille kom ut i vardagsrummet idag och blottade sig, jag vägrade kolla. Jag ser ju henne naken jämt ändå så jag behövde inte tjuvkika. Hon bad mig ge henne en komplimang så skulle hon göra något snällt. Jag sa att hon är vacker, nu ska hon bjuda på pizza. Jag älskar när vänskap är enkelt. Man säger "Jag vill att du gör detta..." så gör den andre det. Varför gå och hoppas på en komplimang när man kan be om en? Nej mina kära vänner, Syftet med denna blogg är inte att skämta om Hille, syftet är att jag vill visa er vilken bra bästa-vän jag har i mitt liv dygnet runt och året om. Jag vill liksom rub it in your face att ni inte har en lika onormal vän som jag. Onormal är det bästa man kan vara.

Bajsmannen är ingen myt!

Idag på jobbet hade vi besök från stockholmskontoret. En Coach.
Jag och Hille gick ut i köket som vanligt för att hämta Kaffe/Choklad.
Hille sade till mig beslutsamt:
- Nu kör jag inte på laktosfritt för ikväll ska jag bajsa!
TROR ni inte att Mr.Coach från stockholm kommer in i köket just då?
Jag dog, Hille garva. Han gick på toa.

Psyk

Idag försökte Hille jobba. Men på grund av att hon va så jävla förkyld/hes så skrattade hennes första kund åt henne. Hon vart purken och drog hem.

GÄSTBLOGG BY NUDEL

Hej kära medmänniskor, nu tänkte jag, Nudel Strudel, gästblogga lite här på kvällskvisten.

Jag tänkte skriva om lite roliga saker som Hille har gjort genom åren eftersom jag kännt henne ett bra tag, längre än Balten faktiskt.. Höh!

Det första minnet jag har av Hille är när hon och Therése "praoade" på Bubbeltian, dvs sprang omkring som ninjor och sköt på kunderna med plastvapen. Jag blev rädd men ändå förundrad över denna varelse som jag ville veta mer om.
Sen är mitt minne ganska suddigt, det beror nog på alla jävla spritfester med shottstävlingar som spårat för mycket. Det finns en fin film från 2006 när Hille shottar 12 shotts på mindre än en minut här >


Fina tider.

Onyktra pulkaåkningskvällar med tre pers i en sop-påse är inte att förglömma.

Tja, sen har vi ju tiden då vi brukade vattenpipor som idioter, tävlade om vem som kunde hålla röken inne längst, Hille vann jämt, storrökaren där ^^

Det finns många fina minnen med denna varelse, allt för många för att skriva ner dem just här, just nu. Man får njuta av nuet och tanken av att vi, ikväll med gott sällskap ska spela spel, vina och bada bubbel. TJIPP!

( Ps: Kom på nu att när vi gick i ettan på Gymnasiet fast i olika skolor gjorde Hille entré i min skola genom att åka in med en kundvagn skrikandes och gapandes, slänga iväg ett "TJA!" till mig för att sedan dundra ut.)


Livet utan Hille

Dagarna går långsamt, inte kul!
Vill att hon kommer hem nu och gör sina unika menspruttar i soffan. Dom luktfria såklart.
Ingen kan fjärta lika äckligt som Hille. INGEN. Ja menar inte lukten utan ja menar ljudet. Fantastiskt

Hille har tagit ledigt från jobbet nästan hela veckan för att hjälpa sin familj på gården.
Men hon smsa typ halv 5 imorse så känns skönt att hon inte glömt mej.
Ringde henne under dagen, hon berättade att hon blivit biten av en gris när hon skulle plocka bort bajs. Vet inte om detta va det som hände men jag tyckte jag hörde det. Känns bra att hon har de bra om dagarna haha

Imorn ska vi (jag och Hanna) åka å hälsa på henne, ha lite myskväll liksom. Dricka ett par glas vin och få hille att gå från en 10 poängare till en 12 poängare. Kanske plocka Hilles blomma? Jag ger det jobbet till Hanna!

Igår på jobbet fick Hille damp. Hon skrek lite sen var de bra. Sen satt hon mest på sin stol och såg apatisk ut hela dagen. Det kan bli så ibland när löften bryts. Ljug inte för Hille säger ja bara, då får man leva med konsekvenserna och få en utskällning bara en utvecklingsstörd kan tyda. Fantastiskt att dom talar samma språk "ÄÄÄÖÖÖIIIH" *dregel*


Nej, ska gå och klia mig i röven med Hilles tandborste, HÖRS!

KRAMA MIG HILLE!

Sitter här vaken helt själv. Det känns jobbigt och det är mörkt.
Hade mardrömmar inatt, eller mardrömmar kanske det inte heter men jag drömde om en film utan slut, lite läskig var den och den stressade upp mig så mycket, jag låg och vred och vände sen fick jag svårt att andas. Då gick jag upp för att hitta min medicin. Letade i rummet först, försökte va lite högljud så hille skulle vakna och hålla om mej, men nepp. Ja får klara mig på egen hand.

Undrar när Hille går upp idag, undrar om hon verkligen ställt klockan?
Jag vill att hon ska vakna nu!




Varför svarar inte mamma på mitt sms? hahaha JAG HADE JU FÖRFAN CP DRÖMMAR OCH ÄR RÄDD



peace!

RSS 2.0